Je bekijkt de reis...

Thailand
a
A
11 juni 2015 17:35 | Door: Amarens
Wauw, wat een verhaal weer! Iedere dag is weer een bijzondere ervaring, dat maakt het een onvergetelijke reis. Heerlijk dat jullie er zo van genieten. Ik ben benieuwd naar de foto's die bij dit verhaal horen. Veel plezier daar in jullie mooie verblijf en blijf vooral genieten! We blijven jullie volgen.
Liefs uit Grunn.
11 juni 2015 18:02 | Door: Johan & Astrid
Weer met veel interesse je verhaal gelezen Berber! Wat maken jullie wat mee. Rit op olifant, tijgers aaien, als koningen bediend worden...heerlijk!
Jullie huisje op palen klinkt ook goed. Geniet van deze momenten. Het is daar zo anders dan hier.
Aankomend weekend maar lekker relaxen (kleding LATEN wassen ;-) ), en dan maandag een goede reis naar Cambodja!
Groetjes Johan & Astrid
11 juni 2015 19:56 | Door: Alie j
Wat maken jullie veel mee zeg hartstikke leuk, en nog gefeliciteerd met jullie trouwdag
11 juni 2015 20:31 | Door: Annie van Gosliga
Wat weer een verhaal .geweldig en wat een belevenissen prachtig ,het is gewoon genieten
om jullie verhalen te lezen ,lieverds geniet er van en een knuffel van ons ,en nog gefeliciteerd met jullie trouwdag .
11 juni 2015 21:32 | Door: Alie T.
Lieve drie,
Jeetje weer heel wat beleefd. Maar goed dat je het bij houdt Berber, anders zou je de helft weer vergeten..
En wat een belevenissen ook voor Rikst. Op een olifant, welk kindje van bijna twee kan dat nu zeggen....
Leuk hoor die verhalen!
Liefs van Alie T.
11 juni 2015 22:57 | Door: Edwin Cora Jesse Diederik
Hallo lieverds!
wederom en mooi vwhaal met belevenissen! en nog gefeliciteerd met jullie 3e trouwdag een mooie plek om dat te vieren
idd als je dingen niet opschrijft dan weet je niet meer wat je allemaal hebt meegemaakt maar leuk voor later!
dikke kus van ons allemaal♡♡♡
12 juni 2015 13:05 | Door: A.Nijmeijer
Hallo buren,
We hebben genoten van jullie reisverslag en zien uit naar jullie volgende belevenissen. Het is hier bij uitzondering ook een tropische dag en dan gaat de temperatuur direct weer omlaag.
Verder gaat het goed. Groetjes.
13 juni 2015 09:46 | Door: Niels
Onvergetelijke ervaringen beleven jullie!!! Ga zo door!!! Ook met het schrijven van je prachtige verhalen!!!
13 juni 2015 20:00 | Door: heit en mem
Prachtige foto,s en mooie verhalen.
Nu maar weer lekker uitrusten , voor de vliegreis naar Cambodja .
We wensen jullie een goede vlucht.
liefs van heit en mem
13 juni 2015 20:36 | Door: Manny
Lieve Berber,Wietse en Rikst,
allereerst nog gefeliciteerd met jullie trouwdag! :)
Wat weer leuk om jullie verslag te lezen. Spannend dat jullie op een olifant hebben gezeten
Voor Rikst ook een hele belevenis. En dan in de nachttrein zo gezellig bij elkaar, dat vind ze natuurlijk prachtig. Ook heel bijzonder dat jullie de longnecks hebben gezien. Fijn dat de accomodaties zo mooi zijn.
Wij hopen dat jullie nog heel veel genieten en veilig kunnen reizen
Liefs van ons beiden
14 juni 2015 18:20 | Door: Durk en Aukje
Moai om jim blelevenissen te folgjen! Goede reis fierder tawinske?
14 juni 2015 19:30 | Door: mieke marleen
Lieve drie,
wat een inspirerende verhalen hebben jullie ons te vertellen...
wat maken jullie veel mooie dingen mee, stoer hoor.
geniet van al het moois en vooral van de lieve mensen.
om nooit te vergeten deze reis, liefs
15 juni 2015 10:24 | Door: Hendrika
Hele mooie verhalen , Wietse , Berber en Rikst, leuk om te lezen, nog een hele fijne vakantie en veel lieve groetjes van Hendrika